Dimecres 20

Febrer de 2019

La Xarxa

Mèdia

Aspencat estrena a Fira Mediterrània un repertori en acústic

Aquest divendres, a les 21.30h, en directe, a les TV locals i al canal 159 de Movistar+

04/10/2016 13:26h

La Xarxa

Els valencians Aspencat presenten en el marc de la 19a Fira de la Mediterrània de Manresa, per primer cop a Catalunya, una especial versió acústica del seu repertori sota el títol 'Cap a la Mediterrània'. Estaran acompanyats de la Camerata Bacasis, formada per excompanys del Conservatori Municipal de Música de Manresa. La Xarxa de Comunicació Local i Canal Taronja produeixen un programa especial, presentat per Sergi Lladó (Canal Taronja), que es podrà veure, en directe, a les televisions locals i a La Xarxa Televisions (canal 159 de Movistar+), aquest dievndres partir de les 21.30h. 

 A l'especial s'entrevistarà el director artístic de la Fira, David Ibáñez; Toni Mira, un dels 4 creadors de l'espectacle inaugural, 'Cadàver Exquisit: un joc de creació col·lectiva', i el director editor del Grup Enderrock, Lluís Gendrau, qui ens contextualitzarà la importància que té la Fira en el panorama musical català.

La Fira és un mercat d'espectacles que, amb la tradició mediterrània com a eix, se celebra a Manresa del 6 al 9 d'octubre i es mou en dos àmbits principals: la cultural popular i les músiques del món.

Dissabte programa resum especial de la 19a Fira Mediterrània

El programa resum recull el més destacat de l'edició d'enguany de Fira Mediterrània amb entrevistes i reportatges als protagonistes. A més, es coneixeran actes paral·lels a la Fira com el Congrés de Periodistes Especialitzats i la Trobada de Programadors. També veurem el reportatge realitzat en els assajos de Kepa Junquera & Chango Spasiuk.

L'especial, produït i muntat per Sergi Lladó (Canal Taronja), es podrà veure a les televisions locals i a La Xarxa Televisions (canal 159 de Movistar+) dissabte, 8 d'octubre a les 22.30h.

segueix-nos «