Dimarts 17

Setembre de 2019

ESPORTS

Badalonès-Fruits Secs Corbera i CB Ripollet-Aíbaba Restaurant volen demostrar quin és el millor equip del grup

Segueix el partit de Copa Catalunya masculina de bàsquet aquest dissabte a les 18h, en directe per la teva televisió local i XALA!

05/02/2019 16:53h

La Xarxa

El segon classificat del grup 2 de la Copa Catalunya masculina de bàsquet, Badalonès-Fruits Secs Corbera, rep a casa aquest dissabte el líder de la classificació, CB Ripollet-Aíbaba Restaurant. Els locals han de vèncer per escurçar l’avantatge del seu màxim rival, que continuarà sent líder passi el que passi dissabte. El CB Ripollet-Aíbaba Restaurant arribarà a Badalona després de vèncer en l’anterior jornada Maristes Ademar (86-78). L’equip badaloní va guanyar a la pista del Bàsquet Molins (65-79).

Després de 14 jornades, CB Ripollet-Aíbaba Restaurant és líder del grup 2 de Copa Catalunya masculina (13-1), seguit de Badalonès-Fruits Secs Corbera (11-3), CB Alpicat (10-4), CB Santa Coloma (9-5) i Maristes Ademar (8-6). Les últimes 4 posicions són per a CB Cantaires Tortosa, Círcol Cotonifici Badalona, Bàsquet Molins i UE Sant Cugat Negre, tots empatats a 4 victòries.

On i quan el podreu seguir

El partit de ‘Bàsquet en joc’ es disputarà aquest dissabte a les 18h al Poliesportiu La Plana de Badalona i comptarà amb la narració de Xavi Fernández (Canal Blau), els comentaris tècnics de l’entrenador Lluís Pintor i tots els detalls a peu de pista de Xavi Ballesteros (Televisió de Badalona). El podreu seguir en ‘streaming’ per XALA! i les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

També a XALA!

A banda del partit entre Badalonès-Fruits Secs Corbera i CB Ripollet-Aíbaba Restaurant, també podreu seguir en directe en ‘streaming’ per XALA! dos partits més aquest dissabte a les 18h del grup 1 de Copa Catalunya masculina: CB Artés-Recanvis Gaudí Mollet B i CB Lliçà d'Amunt-Vedruna Gràcia.

segueix-nos «