Dijous 24

Octubre de 2019

La Xarxa

Banyoles s’estrena aquest dissabte com a seu del Circuit 3X3 de bàsquet català

Segueix en directe per XALA! i les televisions locals les finals femenines i masculines de categoria júnior i sènior, a les 13.30h

18/12/2018 13:03h

La Xarxa

La quarta prova del Circuit Català de bàsquet 3X3 es disputa aquest dissabte a Banyoles. Es tracta de la segona edició del torneig que organitza la Federació Catalana de Basquetbol. La capital del Pla de l’Estany s’estrena com a seu, amb les inscripcions exhaurides i 70 equips en competició.

El Pavelló de la Farga acollirà la quarta prova del Circuit 3X3 de bàsquet i podreu seguir en directe les finals femenines i masculines, de les categories júnior i sènior, amb la narració de Xavi Fernández (Canal Blau) i tots els detalls a peu de pista de Xavi Crehuet (Banyoles TV) . Serà aquest dissabte a les 13.30h en ‘streaming’ per XALA! i les televisions locals. Cliqueu aquí per consultar la llista completa de televisions on les podreu veure.

El 3X3 està de moda

Aquesta modalitat reduïda aplica el reglament FIBA, en la qual equips formats per 3 jugadors s’enfronten en mitja pista. Els partits tenen una durada de 10 minuts i es caracteritzen per integrar el bàsquet en indrets emblemàtics de les poblacions. Es preveu que aquesta modalitat s’inclogui com a esport olímpic en promoció el 2020 i es consolidi de cara als Jocs de 2024.

segueix-nos «