Dimarts 17

Setembre de 2019

ESPORTS

Bàsquet Molins i Círcol Cotonifici Badalona volen guanyar per sortir de la zona baixa de la taula

Segueix el partit de Copa Catalunya masculina de bàsquet aquest dissabte a les 18h, en directe a la teva televisió local i XALA!

26/02/2019 19:15h

La Xarxa

Bàsquet Molins i Círcol Cotonifici es troben a només una victòria de distància de la classificació, al grup 2 de la Copa Catalunya masculina. L’equip del Baix Llobregat intentarà augmentar aquest lleuger avantatge el dissabte aconseguir la tercera victòria consecutiva. En l’última jornada, els molinencs van vèncer a la pista de CB Cantaires Tortosa (72-74), un dels seus rivals directes. En canvi, els badalonins van caure amb claredat a casa de BàsquetPiaSabadell (84-61).

La classificació del grup 2 de Copa Catalunya està coliderat per Badalonès-Fruits Secs Corbera i CB Ripollet Aíbaba Restaurant (13-4), seguits de CB Alpicat (12-5) i CB Santa Coloma (11-6). A la zona baixa, hi ha Bàsquet Molins (6-11) i a la cua hi ha un triple empat entre CB Cantaires Tortosa, Círcol Cotonifici Badalona i UE Sant Cugat Negre (5-12).

On i quan el podreu seguir

El partit de ‘Bàsquet en joc’ es disputarà aquest dissabte a les 18h al Pavelló Municipal Molins de Rei i comptarà amb la narració de Xavi Fernández (Canal Blau). El podreu seguir en ‘streaming’ per XALA! i les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

També a XALA!

A banda del partit entre Bàsquet Molins i Círcol Cotonifici Badalona, també podreu seguir en directe en ‘streaming’ per XALA! dos partits més aquest dissabte a les 18h del grup 2 de Copa Catalunya masculina: Bàsquet Sitges-CB Castellar i AESE-Badalonès Fruits Secs Corbera.

segueix-nos «