Diumenge 24

Juny de 2018

La Xarxa

'Ben trobats' acomiada l'any amb un programa especial aquest divendres

Un especial ple de sorpreses i amb els copresentadors i col•laboradors com a protagonistes

22/12/2016 12:45h

La Xarxa

Aquest divendres, 23 de desembre, viurem en directe, de 10h a 12h, els preparatius necessaris per a la nit de Cap d'Any. L'equip de 'Ben trobats' acomiada l'any protagonitzant un especial ple de sorpreses. Desfilaran pel programa l'assessora d'imatge Montse Guals, l'empesa de càtering Plan Coris, els músics del Karaokes Band o el meteoròleg Luismi Pérez, entre d'altres.

Montse Guals explicarà quin és el 'look' més idoni i analitzarà els vestits que han escollit els copresentadors per al programa; l'empresa de càtering, Plan Coris, creada per la crítica gastronòmica Alexandra Vidal, donarà a conèixer el menú més adient, i els Karaokes Band interpretaran, acompanyats de l'equip del programa, els grans èxits nadalencs.
La previsió del temps, tant per a la nit de Cap d'Any com per al 2017, serà a càrrec del meteoròleg Luismi Pérez, qui a més de mètodes tradicionals n'utilitzarà d'altres com el 'calendari de la ceba'.
A l'entrevista es mostraran propostes altruistes de persones que ajuden aquelles més necessitades. Coneixerem el projecte solidari Cafès Pendents Girona, impulsat per l'estudiant gironí David Valero i en el qual ja hi ha set bars col•laboradors. Aquest es basa en el fet que una persona deixa pagat un cafè perquè una persona sense recursos el pugui prendre. D'altra banda, els Amics de la gent gran explicaran en què consisteix aquest voluntariat, on diferents persones organitzen àpats per a persones desfavorides, posant així el seu granet de sorra per lluitar contra la marginació i la soledat.
Les recomanacions de pel•lícules i sèries ideals per veure aquest Nadal aniran a càrrec del crític Àlex Oliva, la reflexió vindrà a través de Sergi Pérez i visitaran el plató tres reis mags molt especials i dos dels presentadors de l'especial 'Campanades de Cap d'Any', l'Èric Calderer i la Balma Badal, que explicaran com s'està preparant el programa realitzat per Televisió del Berguedà amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local i que s'emetrà en directe des de Gironella la nit del 31 de desembre, a partir de les 23.30h.
I com no podia ser d'una altra manera no faltarà el raïm, el cava, l'ornamentació i tot allò que farà que gaudim de 'l'última nit' de l'any.

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «