Dimarts 26

Març de 2019

La Xarxa

MÈDIA

‘Ben trobats’ celebra 500 programes

Veurem a TV locals, Movistar+ (159) i laxarxa.cat un programa especial com no s’ha vist mai

14/05/2018 11:51h

La Xarxa

El magazín matinal 'Ben trobats' arriba aquest dijous 17 de maig als 500 programes després de tres temporades en emissió, 1.000 hores de programa i més de 5.000 convidats. El programa es caracteritza per la cobertura de grans i petits esdeveniments, i per donar a conèixer tradicions, oficis, tertúlies, gastronomia, concursos, consells…

‘Ben trobats’ es capgira per celebrar els 500 programes

El programa d’aquest dijous ensenyarà allò que habitualment no es veu i que passa hores abans que comenci el directe. La sala d'espera, l'espai de maquillatge, la realització i fins i tot el magatzem es convertiran en plató per un dia.

L’especial, presentat i dirigit per Clara Tena, comptarà amb la participació dels copresentadors habituals dels dijous, Laura Segur (Televisió del Ripollès) i Oriol Carreras (Canal Terrassa), a més dels tertulians del cor català. També hi seran: la periodista i presentadora Elisenda Roca; el director de l’APM, Guillem Sans, i els pastissers Marc Rodellas i Christian Escribà. L’apunt musical anirà a càrrec de la Fundación Tony Manero.

Emissió per tot Catalunya a través de les televisions locals

Ben trobats’ és una producció de La Xarxa de Comunicació Local i les televisions locals i es pot veure de dilluns a divendres, de 10h a 12h, a 29 televisions locals, el canal 159 de Movistar+ i per internet a www.laxarxa.cat.

Es pot veure a: Balaguer TV, Banyoles TV, Canal 10 Empordà, Canal Blau, Canal Reus TV, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l’Ebre, Cugat.cat, El 9 TV, El Punt AVUI, Empordà TV, ETV, Lleida TV, Mataró Televisió, Mollerussa TV, nord, Olot TV, RTVCardedeu, Tàrrega TV, Televisió Badalona, Televisió Berguedà, TV 10 Sant Esteve, TV Costa Brava, TV Vandellòs, TV Ripollès, Vallès Visió, Vídeo Ascó TV i VOTV.

segueix-nos «