Dimarts 18

Desembre de 2018

La Xarxa

Mèdia

‘Ben trobats’ celebra el Dia Mundial de la Televisió des de Lleida

Aquest dimarts, amb un programa especial que prendrà el pols al mitjà

19/11/2017 17:52h

‘Ben trobats’ se suma aquest dimarts a la celebració del Dia Mundial de la Televisió amb un programa especial des de Lleida, on el Col·legi de Periodistes de la demarcació organitza una extensa jornada per apropar aquest mitjà a la ciutadania. Clara Tena i el seu equip es desplaçaran a la capital del Segrià i amb el suport de Lleida TV prendran el pols a la televisió en companyia d’experts, estudiants universitaris i gent del carrer. No hi faltarà tampoc la cuina i la música amb segell de Ponent. Tot plegat, en directe de 10h a 12h a les televisions locals, Movistar+ (159) i laxarxa.cat!

El present i el futur de la televisió serà l’eix d’una tertúlia amb diferents representants del món audiovisual: Joan Cal, director de Lleida TV; Santi Lapeire, director del Magical Media, el centre de producció audiovisual impulsat conjuntament per la Paeria i la Universitat de Lleida (UdL); Carles Gené, periodista i director de Mesque TV i Mainera 2909, i Carles Porta, cineasta i productor audiovisual.

Un debat que seguiran al minut alumnes del grau en Comunicació i Periodisme Audiovisuals de la UdL, els quals podran formular preguntes als experts i més tard participar en un concurs que els posarà a prova davant la càmera. També es recollirà la veu de gent del carrer que res té a veure amb el sector audiovisual. Sabrem quins continguts miren i els hàbits de consum televisiu que tenen.

Pel plató habilitat a la plaça de la Paeria també passaran Ramon Santesmasses, un videoaficionat que fa més de 50 anys que enregistra esdeveniments a la capital segrianenca, i Juan Ferrer, crític audiovisual i director de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, amb seu a Lleida.

La nota gastronòmica la posarà un lleidatà molt televisiu: Artur Peguera, presentador d’Esports a TV3, qui demostrarà com es defensa rere els fogons. I com a traca final, música a càrrec del grup local Er taqueta i els seus 'garrotins', un ritme nascut de la barreja del flamenc i la música popular catalana.

segueix-nos «