Dimarts 19

Juny de 2018

La Xarxa

Mèdia

'Ben trobats' celebra els 200 programes amb un debat sobre el futur de la televisió

Amb pesos pesants del sector, com el periodista Jordi Évole i el conseller delegat de La Xarxa, Francesc Pena

24/11/2016 15:04h

El magazín matinal 'Ben trobats' celebra aquest divendres el programa número 200 amb un debat sobre el present i el futur de la televisió amb diferents pesos pesants de la indústria audiovisual catalana. El periodista Jordi Évole, director del programa 'Salvados'; Josep Maria Benet, soci gestor de Mediapro; Antoni Esteve, president del Grup Lavínia, i Francesc Pena, conseller delegat de La Xarxa de Comunicació Local, intercanviaran reflexions des de punts de vista diferents. Així, confluiran les visions de productores privades com Mediapro i Lavínia amb la d'un ens públic de suport als mitjans de proximitat com és La Xarxa.

Una tertúlia que analitzarà com ha evolucionat el consum de televisió en els últims anys i projectarà un escenari de cara a les properes dècades. Quin serà el valor de les retransmissions en directe? Quina mena de continguts cal produir per connectar amb els més joves? Com afectaran tots aquests canvis als ingressos publicitaris? Quin paper juguen plataformes de continguts com Netflix? Aquestes i altres qüestions centraran el debat, que moderarà la directora i presentadora de l'espai, Clara Tena.

La gastronomia i la música també tindran cabuda en aquest especial. Així, el xef del restaurant Les Moles d'Ulldecona, Jeroni Castell, amb una estrella Michelin, ens prepararà una recepta. L'apunt musical el posarà el grup de Sant Cugat del Vallès The Risas.

Dos-cents programes en un any intens

'Ben trobats' va iniciar les emissions el 30 de novembre de 2015, ara farà un any, a les televisions locals i des d'aquesta temporada també es pot veure al canal 159 de Movistar+. De dilluns a divendres, de 10h a 12h, el programa ens cuina un menú variadíssim salpebrat amb històries de vida curioses, consells per millorar hàbits de vida, darreres tendències en moda, crònica negra i una llarga llista de receptes per portar a taula els productes de la nostra terra.

Diàriament, a més, connecta amb punts del territori i copsa les opinions sobre temes d'actualitat amb les televisions de proximitat. També ens descobreix promeses musicals i els espectacles amb més projecció.

La implicació de les les televisions locals juga un paper clau en el format de l’espai. Així, fins a nou periodistes d’aquests mitjans acompanyen al plató la directora i presentadora, la periodista ebrenca Clara Tena, i el sotsdirector, David de Dios. Es tracta de David Mir (Banyoles TV), Ares Escribà (Lleida TV), Cristian Roldan (Vallès Visió), Clara Armengol (VOTV), Regina Aleñà (m1tv), Jaume Borja (Canal Terres de l’Ebre), Albert Brosa (Olot TV), Oriol Carreras (Canal Terrassa TV) i Carles Cortés (TAC 12).

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «