Dijous 24

Octubre de 2019

La Xarxa

‘Ben Trobats’ munta una gran festa per acomiadar 2018

El programa especial de Cap d’Any es podrà veure el 31 de desembre a les 22h per les televisions locals

19/12/2018 19:50h

La Xarxa

L’humor, la música, el mentalisme i la màgia són alguns dels elements de la gran festa en què es convertirà aquest Cap d’Any el programa ‘Ben Trobats’. El grup tribut a Tom Jones, Arkano and the Soul Pumpettes i la música d’Alice and the Wonders i del grup vocal TNT marcaran el ritme de la Sala El Siglo, al recinte del Mercantic de Sant Cugat del Vallès.

L’actriu Maria Molins presentarà uns fragments de l’obra ‘Cabareta’, els jocs del Mag Marín, el mentalisme de David Baró i l’estil de la Dandi Escola de Ball de Mollet del Vallès ens deixaran bocabadats mentre que la companyia Planeta Impro promet fer-nos riure amb els seus monòlegs esbojarrats. També hi tindrà un paper destacat el bàrman italià de Flair Crew, Filippo Tadei, expert en cocteleria 'flair', la seva modalitat acrobàtica. I un col·laborador habitual del programa, el professor Sebastià d’Arbó, farà els pronòstics de 2019.

Clara Tena dirigirà i presentarà aquest programa especial que comptarà amb la participació de David de Dios (sotsdirector del programa) i els periodistes habituals del magazín Bàrbara Sedó (Televisió de Badalona), Martí González (Cugat.cat) i Oriol Carreras (Canal Terrassa).

Donem la benvinguda al nou any des de Palafrugell

Quan faltin cinc minuts per a la mitjanit, ens traslladarem a la plaça de l’Església de Palafrugell per rebre el 2019. Els periodistes de Costa Brava TV, Laia Campos i Gerard Rius, seran els mestres de cerimònia de les tradicionals campanades.

El prestigiós dissenyador Lluís Solano ha cedit l’espectacular vestit que lluïrà la presentadora per a l’ocasió. Està format per 1.008 peces d’alumini, plata i titani. Solano va guanyar amb aquesta peça el segon premi de joieria a la Fashion Week de Madrid.

Els primers compassos de 2019, amb l’orquestra D'altra banda

La primera festa de l’any tindrà com a banda sonora la música D'altra banda, una orquestra de ball i animació per a tots els públics. Els seus components fa més de 20 anys que trepitgen els escenaris d’arreu del país.

A on podeu veure l'especial 'Ben Trobats Cap d'Any'?

Per 'streaming' a laxarxa.cat i a les televisions locals. Consulteu aquí quines són les teles que l'emeten.

 

segueix-nos «