Dilluns 26

Agost de 2019

BTV Barcelona Televisió presenta la seva nova programació

23/09/2004 15:49h

A partir del 4 d’octubre la televisió local de Barcelona, BTV, començarà a emetre 24 hores amb l’objectiu de fer una televisió “encara més propera, útil i interessant”. Aquest no és l’únic canvi, però, que ofereix la graella de BTV, també s’han presentat els nous programes que es podran veure durant aquesta temporada. La primera incorporació és Doc’s, un programa dedicat al món dels documentals coproduït entre la Xarxa de Televisions Locals i BTV, que vol obrir una finestra per projectar el treball de les universitats i dels joves creadors. Serà un espai de 60 minuts durant el qual es podran veure documentals de nova creació amb una entrevista posterior als realitzadors, personatges principals, etc...

Una altre dels nous programes serà Filmets, un programa produït Televisió Badalona i que es distribueix a través de la XTVL, especialitzat en curtmetratges. El programa, presentat per Asha Miró, fa un repàs de l’actualitat del sector i emet un recull dels curtmetratges presentats en el Festival Internacional de Filmets de Badalona.

BTV també farà una aposta per recuperar programes i reportatges produïts a la mateixa casa durant els seus primers anys. Tornem-ho a mirar serà un espai on s’emetran aquells espais que van tenir una gran acceptació quan es van estrenar i que s’ha cregut que en l’actualitat també es bo recuperar-los tant pel seu contingut com per la seva estètica. En aquesta aposta per recuperar espais ja emesos, BTV també reemetrà algunes sèries emblemàtiques com Retorno a Brideshead.

Pel que fa a la programació que continua de l’última temporada destaquen Saló de lectura i Telemonegal, que també es distribueixen a través de la XTVL, i Einstein a la platja que canvia de dia d’emissió, aquesta temporada s’emetrà els dilluns a les 23h.

segueix-nos «