Dijous 17

Octubre de 2019

Canal Blau mostra en una nova sèrie el suport de la Creu Roja a persones víctimes de la pobresa energètica

'A prop, més que mai' està en fase de rodatge a tot Catalunya i s'estrenarà a la tardor als canals locals

19/05/2014 13:43h

Canal Blau ha participat en el rodatge de la sèrie solidària 'A prop, més que mai' que s'estrenarà a la tardor als canals locals per donar visibilitat als projectes d'ajuda humanitària de la Creu Roja arreu de Catalunya. La televisió ha gravat en concret el suport que la Creu Roja dóna a ciutadans del Garraf que són víctimes de la pobresa energètica. Així, les càmeres de Canal Blau han recollit el testimoni de tres ciutadans que han hagut de recórrer a la Creu Roja davant la impossibilitat de fer front a les factures de llum, aigua i gas. 

També han seguit el desplaçament del voluntariat de l’entitat social fins a les cases d’aquests usuaris per donar-los consells per reduir la despesa energètica i lliurar-los mantes i estufes.

Estrena a la tardor
‘A prop, més que mai’ s'estrenarà a la tardor a Canal Blau i a 11 televisions locals més de tot Catalunya. Hi participen 14 assemblees locals i comarcals de la Creu Roja, que mostren l'execució de diferents projectes socials i l’atenció als seus usuaris a través de la tasca del voluntariat.

segueix-nos «