Dissabte 19

Gener de 2019

La Xarxa

Mèdia

Canal Reus TV i La Xarxa, mitjans oficials dels Jocs Special Olympics Reus 2016

Fins diumenge segueix la competició a la teva televisió local o al 159 de Movistar+

14/11/2016 13:30h

Reus viu immersa en els Jocs Special Olympics, la cita esportiva més important de l’any a Europa per a persones amb discapacitat intel·lectual. Fins diumenge, més de 800 esportistes de 18 països participaran en un esdeveniment que podràs seguir puntualment a la teva televisió local i al 159 de Movistar+. Canal Reus TV i La Xarxa, mitjans oficials dels Jocs Special Olympics, t’oferiran durant les tres jornades que queden de la competició un programa diari de 25 minuts que resumirà l’actualitat esportiva amb el testimoni dels participants en les sis modalitats esportives: natació, bàsquet, gimnàstica rítmica, proves motrius, tennis i pàdel.

A més, a través de connexions i reportatges ens aproparem a l’entorn social dels esportistes (entrenadors, familiars i voluntaris) i coneixerem experiències d’esport inclusiu d’arreu de Catalunya, recollides per les televisions locals. D’altra banda, moments emblemàtics com l’arribada de la torxa, la inauguració i la cloenda també tindran cabuda en aquest informatiu especial, que es farà des del centre neuràlgic dels jocs, la fan zone del Pavelló Olímpic, amb el periodista Adrià Morte al capdavant.

Recorda: la cita serà cada dia a les 19.30h (llevat del dissabte, a les 20.30h) a la teva televisió local i el 159 de Movistar+.

segueix-nos «