Dimarts 17

Setembre de 2019

ESPORTS

Capellades HC i Cerdanyola HC busquen una plaça al play-off pel títol de la Lliga Nacional Catalana d'hoquei patins

Segueix el partit de repesca aquest diumenge a les 16h per les televisions locals i XALA!

14/03/2019 09:21h

La Xarxa

Arriba el tram decisiu de la temporada a la Lliga Nacional Catalana d’hoquei patins. Capellades HC i Cerdanyola HC jugaran aquest diumenge l’anada de l’eliminatòria de repesca que permetrà al guanyador accedir al play-off d’ascens a l’Ok Lliga Plata. Qui perdi haurà de seguir jugant amb un objectiu ben diferent: mantenir la categoria i evitar el descens.

Els partits de repesca es jugaran aquest diumenge 17 (anada) i el 24 (tornada). Els emparellaments han quedat definits així: Ripollet Serveis Immobiliaris-CH Olot, Manlleu-Caldes Recam Làser, Vila-seca-GEiEG i Capellades HC-Cerdanyola HC.

On i quan el podeu veure

El partit es disputarà aquest diumenge a les 16h al Pavelló Municipal de Capellades i comptarà amb la narració de Jordi Martí Tort (Canal Blau), els comentaris tècnics de l’entrenador David Noguera i tots els detalls a peu de pista de Pere Peñas (Canal Taronja Anoia). El podreu seguir en directe en ‘streaming’ a la plataforma XALA! i a les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

També a XALA!

A banda del partit entre Capellades HC i Cerdanyola HC, també podreu seguir en directe aquest diumenge a les 16h en ‘streaming’ per XALA! un altre partit d’anada de la repesca: Ripollet Serveis Immobiliaris-CH Olot.

segueix-nos «