Dilluns 26

Agost de 2019

LA XARXA

Carles Grangel i Montse Ribé, dos especialistes catalans que treballen a les grans produccions de Hollywood, a ‘The Weekly Mag’

El programa es pot veure dissabte de 16h a 18h a la teva televisió local

25/03/2019 11:35h

La Xarxa

Heu vist les pel·lícules ‘Hotel Transsilvània’ o ‘El laberinto del fauno’? Aquesta setmana dediquem el programa a la fantasia i la ciència-ficció, i res millor que fer-ho amb l’especialista en cinema d’animació Carles Grangel, de Grangel Studio, i Montse Ribé, maquilladora de cinema, de DDT Special Effects. Tots dos han treballat amb directors de cinema internacionals, com Tim Burton, Steven Spielberg o Guillermo del Toro.

Montse Ribé va rebre un Oscar el 2006 per la seva feina a la pel·lícula ‘El laberinto del fauno’, i Carles Grangel és membre de l’Acadèmia de Hollywood i de l’Acadèmia del Cinema Català.

Amb el nostre col·laborador Joan Cama, de Lleida TV, tindrem l’honor d’entrevistar Peter Lord, cofundador d’Aardman Animations i creador de personatges com Wallace & Gromit o El Xai Shaun.

Una setmana més coneixerem països on l’anglès és llengua oficial i en aquest cas anirem cap al Carib i descobrirem Puerto Rico. Sabíeu que és un estat no constituït dels Estats Units?

També posarem a prova els nostres experts concursants del ‘Guess What’, Màrius Serra i Patricia Escalona. Sergi Cervera els farà demostrar tot el seu coneixement sobre pel·lícules de ciència-ficció. I no us perdeu tampoc el ‘Guess Word’ del Màrius, un nou enigma cada setmana!

I parlant de fantasia, el ‘Home from Home’ ens acostarà a Santa Cristina d’Aro, on s’amaga una joia dels misteris i les il·lusions. L’alemany Peter Ott i el màgic Xevi ens guiaran pel Museu de la Màgia, on podem trobar més de 10.000 objectes fantàstics.

Aquesta setmana Marc Broderick anirà fins al Prat de Llobregat per saber fins a quin punt als pratencs els fascinen les històries fantàstiques, i amb el Matthew Tree sabrem si a tot arreu són tan populars com aquí.

I musicalment parlant, descobrirem Rebel Parks, una banda de rock alternatiu formada per  Gari de Alda i Toni Torres que ens presentaran el tema ‘Moonlight’, del seu primer àlbum ‘Generation Monochrome’.

Una finestra a l'anglès en l'audiovisual català

'The Weekly Mag' és una aposta de La Xarxa de Comunicació Local per obrir una finestra a l'aprenentatge de l'anglès en l'audiovisual català amb un producte atractiu i de qualitat que serveixi també com a recurs didàctic per a escoles i centres de formació. Dirigit i presentat per la periodista Marcela Topor, s’emet cada dissabte, de 16h a 18h, a través de les televisions locals i en ‘streaming’ a laxarxa.cat. Consulteu el llistat de televisions clicant aquí. Per xarxes socials, es pot seguir a Twitter (@TheWeeklyMagTV) i Facebook (@theweeklymagtv).

 

 

segueix-nos «