Dimarts 17

Setembre de 2019

ESPORTS

CB Granollers i Recanvis CB Mollet B volen guanyar per escalar posicions

Segueix el partit de Copa Catalunya masculina de bàsquet aquest dissabte a les 18h, en directe a la teva televisió local i XALA!

19/03/2019 12:50h

La Xarxa

El CB Granollers rep aquest dissabte el Recanvis CB Mollet B per escalar posicions al grup 1 de Copa Catalunya masculina. Tots dos equips són a mitja taula, si bé els visitants tenen un avantatge de dues victòries. L’equip granollerí va guanyar en l’última jornada a la pista de Lluïsos de Gràcia (65-74), un dels millors equips de la competició. Recanvis Gaudí CB Mollet B va vèncer a casa de CB Ciutat Vella (77-51), que es troba a la zona baixa de la taula.

Després de 20 jornades, la classificació del grup 1 està liderada per Camping Bianya Roser (16-4), seguit de CB Lliçà d’Amunt i Lluïsos de Gràcia (15-5). A mitja taula, hi ha CB Artés i Recanvis Gaudí CB Mollet (11-9), seguits de CB Granollers i CB Cerdanyola Al Dia (9-11). A la zona baixa hi ha tres equips empatats a victòries: UE Horta, CB Ciutat Vella i Grupo Marthe UE Mataró-SBM (7-13). Els segueixen Outletmoto.com CB Grup Barna (6-14) i Vedruna Gràcia (0-20), que encara no ha guanyat cap partit.

On i quan el podreu seguir

El partit de ‘Bàsquet en joc’ es disputarà aquest dissabte a les 18h al Pavelló CB Granollers. El podreu seguir en ‘streaming’ per XALA! i les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

També a XALA!

A banda del partit entre CB Granollers i Recanvis CB Mollet B, també podreu seguir en directe en ‘streaming’ per XALA! dos partits més aquest dissabte a les 18h del grup 1 de Copa Catalunya masculina: CB Cerdanyola Al Dia-CB Artés i Sol Gironès Bisbal Bàsquet-Vedruna Gràcia.

segueix-nos «