Dijous 17

Octubre de 2019

ESPORTS

CEB Girona i CB Lliçà d’Amunt s’enfronten en un duel crucial a la part alta de la classificació

Segueix el partit de Copa Catalunya masculina de bàsquet aquest dissabte a les 18h, en directe a la teva televisió local i XALA!

20/02/2019 15:32h

La Xarxa

Tensió màxima aquest dissabte en el partit que enfrontarà CEB Girona i CB Lliçà d’Amunt. L’equip gironí és quart classificat del grup 1 de la Copa Catalunya masculina mentre que els vallesans són líders amb només una victòria de marge sobre els seus tres immediats perseguidors. En l’última jornada, el CB Lliçà d’Amunt va perdre a casa contra un altre dels favorits, el Camping Bianya Roser (73-77). En canvi, el CEB Girona va vèncer amb contundència a la pista de l’últim classificat, Vedruna Gràcia (45-98).

La 17a jornada començarà amb el CB Lliçà d’Amunt com a líder (13-3), seguit de ben a prop per Lluïsos de Gràcia, Camping Bianya Roser i CEB Girona (12-4). A continuació, hi trobem Sol Gironès Bisbal Bàsquet (10-6) i Recanvis Gaudí CB Mollet (9-7). A la zona baixa de la classificació hi ha Outletmoto.com CB Grup Barna i UE Horta (4-12) i el cuer continua sent Vedruna Gràcia (0-16).

On i quan el podreu seguir

El partit de ‘Bàsquet en joc’ es disputarà aquest dissabte a les 18h al Pavelló Ramon Sitjà de Girona i comptarà amb la narració de Xavi Fernández (Canal Blau), els comentaris tècnics de l’entrenador Dídac Herrero i els detalls a peu de pista de Sebas Bahí (TV Girona). El podreu seguir en ‘streaming’ per XALA! i les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

També a XALA!

A banda del partit entre CEB Girona i CB Lliçà d’Amunt, també podreu seguir en directe en ‘streaming’ per XALA! dos partits més aquest dissabte a les 18h de Copa Catalunya: Sol Gironès Bisbal Bàsquet-CB Granollers (grup 1, categoria masculina) i Unilever Viladecans BF-Ekke CB Lleida (categoria femenina).

segueix-nos «