Dijous 17

Octubre de 2019

La Xarxa

CEB Girona - Sol Gironès Bisbal Bàsquet, el pols entre dos rivals poderosos

El partit de Copa Catalunya masculina de bàsquet s’emetrà en directe aquest dissabte a les 18h per les TV locals i XALA!

27/11/2018 16:17h

La Xarxa

El CEB Girona pot obrir forat respecte al seu immediat perseguidor a la classificació del grup 1 de la Copa Catalunya, el Sol Gironès Bisbal Bàsquet. Els gironins jugaran a casa, després d’haver vençut a la pista de la UE Horta (50-57). En canvi, els empordanesos van caure en l’última jornada a casa contra un dels rivals més forts de la categoria, el CB Lliçà d’Amunt (63-85).

El partit també servirà per veure cara a cara dos jugadors en un gran estat de forma. D’una banda, Toni Espinosa (CEB Girona) amb 18 punts de mitjana, i de l’altra, Terry Hopewell (Sol Gironès Bisbal Bàsquet), amb 17 punts de promig.  

 El líder del grup 1 continua sent l’imbatut Lluïsos de Gràcia (9-0), seguit de ben a prop pel CB Lliçà d’Amunt (8-1). El tercer i el quart lloc són pel CB Girona (7-2) i el Sol Gironès Bisbal Bàsquet (5-4). Els cuers són el CB Granollers (3-5) i Vedruna Gràcia (0-9), que encara no coneix la victòria.

On el podreu seguir

El partit de ‘Bàsquet en joc’ es disputarà dissabte a les 18h al Pavelló Ramon Sitjà de Girona i comptarà amb la narració de Xavi Fernández (Canal Blau) i els detalls a peu de pista de Pitu Anaya (TV Girona). El podreu seguir en ‘streaming’ per XALA! i les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

I la propera setmana...

Podreu veure el partit de Copa Catalunya femenina: Bencriada - Joventut Les Corts, dissabte 15 de desembre, a les 18h.

segueix-nos «