Dijous 18

Octubre de 2018

La Xarxa

Mèdia

Cent programes d‘'Adolescents.cat'!

Dissabte, edició especial amb dos dels 'instagramers' catalans més influents

30/11/2017 16:22h

'Adolescents.cat', el programa que els pares miren d'amagat, celebra dissabte l'edició número 100 amb un especial que farà tremolar! A partir de les 12h, enganxeu-vos a la vostra tele local o a Movistar+ (159) i vibrareu amb una celebració que tindrà al capdavant dos dels 'instagramers' catalans més influents, Juliana Canet i Joan Grivé, que faran de presentadors al costat de dues cares habituals del programa, Roger Carandell i Ernest Codina.

Tots plegats posaran el retrovisor per repassar els millors moments d’aquests dos anys i mig en antena, des dels reportatges sobre adolescents que estudien i treballen a l’estranger fins a un especial dedicat al Halloween més terrorífic des d’una una casa abandonada. A més, s'entrevistarà uns convidats de luxe, Els Catarres, després que la banda hagi anunciat el retorn als escenaris la primavera vinent.

En aquest menú no faltarà la referència a la campanya internacional contra la violència masclista #METOO i el paper que juguen les xarxes socials com a eina de sensibilització.

‘Adolescents.cat’ és la versió televisiva del portal Adolescents.cat i vol connectar amb els gustos i els interessos dels joves d’entre 13 i 20 anys, amb continguts adaptats al llenguatge i els codis de les xarxes socials. L’acció es desenvolupa en un plató, que simula la redacció del portal, des d’on els tres presentadors (Roger Carandell, Ester Arroyo i Mònica Vinyals) donen pas a notícies d’interès sobre personatges coneguts, vídeos i consells. Precisament, una de les voluntats del programa és donar resposta a preguntes i dubtes dels més joves. En aquest sentit, una de les seccions més reeixides és el consultori, a càrrec de la psicòloga i sexòloga Anissa Ouali Lamtalbi. La música també hi juga un paper, amb el repàs de les darreres novetats discogràfiques que fa Ernest Codina.

Aquesta temporada, ‘Adolescents.cat’ s’emet cada quinze dies a través de les televisions locals, Movistar+ (159) i en 'streaming' a laxarxa.cat. Enguany s’hi potencien els continguts creats a xarxes socials com Instagram, líder entre els adolescents, i on el portal acumula 81.800 seguidors. Així, a través, per exemple, de les Instagram ‘stories’ el programa fa enquestes i recull les opinions dels seguidors sobre els temes de debat.

'Adolescents.cat' és una producció de La Xarxa de Comunicació Local amb la col·laboració de Fem Produccions i el suport de la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya. Per xarxes socials, el programa es pot seguir amb l’etiqueta #adolescentstv a Instagram i Twitter (@adolescents_cat) i Facebook (facebook.com/adolescents.cat).

segueix-nos «