Dimarts 21

Maig de 2019

ESPORTS

CH Cardedeu i CH Terrassa volen guanyar per escalar posicions i no complicar-se la vida

Segueix en directe el partit de Lliga Catalana masculina d’handbol aquest diumenge a les 18h per les televisions locals i XALA!

14/02/2019 14:54h

La Xarxa

L’H. Cardedeu ha de vèncer aquest diumenge per recuperar posicions a la Lliga Catalana masculina. L’equip vallesà, un dels més golejats del campionat, va perdre l’últim partit a la pista del BM. Granollers C (33-27). En una posició molt similar es troba el seu rival, el CH Terrassa, que va incorporar nou entrenador la jornada passada i va empatar a casa contra Coope Sant Boi (28-28). Una victòria pot ajudar els dos equips a mirar cap amunt a la taula.

La classificació està liderada per CH Banyoles i UEH Calella, empatats a 28 punts. Els segueixen Sant Martí Adrianenc B (24 punts) i CH Bordils B (23 punts). A la segona meitat de la taula, hi ha CH Terrassa i CH Cardedeu (empatats a 13 punts) i tanquen CH Parets (11 punts), BM. Granollers C (10 punts), H. Manyanet (7 punts) i CH Cambrils (4 punts).

On i quan el podreu veure

L’enfrontament d’‘Handbol en joc’ es disputarà al Pavelló municipal d’esports de Cardedeu i comptarà amb la narració de Miki Güell (VOTV) i els comentaris de Samuel Sánchez, entrenador de la selecció catalana cadet femenina. El podreu seguir en directe aquest diumenge a les 18h per la plataforma XALA! i les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

També a XALA!

A banda de l’enfrontament entre CH Cardedeu i CH Terrassa, també podreu gaudir en directe diumenge a les 18h per XALA! dos partits més de Lliga Catalana masculina: CH Bordils B-KH-7 BM. Granollers i CH Canovelles-UEH Calella.

segueix-nos «