Dimarts 17

Setembre de 2019

ESPORTS

Citylift GEiEG UniGirona vol fer valer el factor pista per imposar-se al Camping Bianya Roser

Segueix el partit de Copa Catalunya femenina de bàsquet aquest dissabte a les 18h, en directe a la teva televisió local i XALA!

26/03/2019 17:58h

La Xarxa

Duel entre dos dels millors equips de la Copa Catalunya femenina de bàsquet. Citylift GEiEG UniGirona es troba a només una victòria del líder i no vol perdre la possibilitat d’atrapar-lo aquest dissabte. Per aconseguir-ho, primer l’equip gironí haurà de vèncer a casa el Camping Bianya Roser, cinquè classificat. Les barcelonines van perdre en l’última jornada contra el Bencriada, cuer (62-66). En canvi, les gironines van derrotar el TGN Bàsquet (65-30).

Després de 23 jornades, les primeres posicions de Copa Catalunya femenina es troben molt ajustades i lidera Unilever Viladecans BF (20-3), seguit de molt a prop per Basket Almeda i Citylift GEiEG UniGirona (19-4). A continuació, hi trobem Ekke CB Lleida (15-8) i Camping Bianya Roser (13-10). En les últimes posicions, TGN Bàsquet (9-14), Petropinto Asfe Sant Fruitós (7-16), CN Terrassa (5-18) i és cuer el Bencriada (4-19).

On i quan el podreu seguir

El partit de ‘Bàsquet en joc’ es disputarà aquest dissabte a les 18h al Pavelló Lluís Bach de Girona. El podreu seguir en ‘streaming’ per XALA! i les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

També a XALA!

A banda del partit entre Citylift GEiEG UniGirona i Camping Bianya Roser, també podreu seguir en directe en ‘streaming’ per XALA! dos partits més aquest dissabte a les 18h de Copa Catalunya: CB Lliçà d’Amunt-Sol Gironès Bisbal Bàsquet (categoria masculina) i TGN Bàsquet-UE Mataró Construtoni Ponce (categoria femenina).

segueix-nos «