Dilluns 26

Agost de 2019

LA XARXA

“No necessites diners per viure”, Albert Casals a ‘The Weekly Mag’

El programa es pot veure dissabte de 16h a 18h a la teva televisió local

01/04/2019 10:32h

La Xarxa

Albert Casals ha viatjat arreu del món en cadira de rodes i pràcticament sense diners a les butxaques. Encara no té 30 anys i ha viscut als 5 continents, amb tribus nòmades i en illes remotes, sense planificar i adaptant-se a allò que s’ha anat trobant. Ara publica el seu tercer llibre, ‘Els mons on a mi m’agrada viure’, i ens avisa que no és un llibre de viatges, sinó sobre la felicitat, l’art, els somnis, l’amor i la llibertat, posant l’accent en el fet de buscar el que dona sentit a la vida. No us perdeu la seva història!

Aquesta setmana posarem a prova els vostres coneixements sobre la llengua al ‘Here and There’ i jugarem a comparar la diversitat d’accents i dialectes de la llengua que parlen més de 400 milions de persones a tot el món perquè aprenguem a diferenciar-los. Ho farem amb el britànic Matthew Tree, l’irlandès Marc Broderick, l’americana Janet de Cesaris, doctora en Lingüística i l’australià Tim Geaney, professor a International House Barcelona.

Continuarem el viatge per països on l’anglès és llengua oficial i visitarem el Sudan amb el nostre ‘E-Speaker’, que ens traslladarà a l’època dels faraons i ens mostrarà tot el que podem fer i veure en aquest país del nord-est de l’Àfrica.

I us convidem a participar al ‘Guess What’, que dedicarem a la guerra. El nostre ‘quizmaster’ Sergi Cervera posarà a prova el vostre coneixement i el de Màrius Serra i Patricia Escalona sobre les guerres. Tot un repte! Com segur que també ho serà el ‘Guess Word’ que ens plantejarà el Màrius!

També us presentarem un nou ‘Portraits’ protagonitzat pel rus Andrei Sinkin, viola de l’Orquestra Simfònica de Barcelona.

I ens visitarà la cantant, compositora i també actriu Pavvla. ‘Secretly hoping you catch me looking’ és el títol del segon àlbum o tindrem el plaer d’escoltar-la amb el tema ‘The world stopped the day you were born’.

Una finestra a l'anglès en l'audiovisual català

'The Weekly Mag' és una aposta de La Xarxa de Comunicació Local per obrir una finestra a l'aprenentatge de l'anglès en l'audiovisual català amb un producte atractiu i de qualitat que serveixi també com a recurs didàctic per a escoles i centres de formació. Dirigit i presentat per la periodista Marcela Topor, s’emet cada dissabte, de 16h a 18h, a través de les televisions locals i en ‘streaming’ a laxarxa.cat. Consulteu el llistat de televisions clicant aquí. Per xarxes socials, es pot seguir a Twitter (@TheWeeklyMagTV) i Facebook (@theweeklymagtv).

 

 

 

segueix-nos «