Dilluns 26

Agost de 2019

La Xarxa

Mèdia

Coneguem Mollerussa Televisió

La televisió de la capital del Pla d'Urgell emet per internet

05/10/2015 16:12h

Amb només un mes i mig de vida, Mollerussa Televisió ha aconseguit sacsejar informativament la comarca del Pla d’Urgell, orfe de mitjans de comunicació locals. Una iniciativa empresarial, liderada pel mateix grup de comunicació que gestiona les televisions de Balaguer i Tàrrega, ara dóna sortida a tota l’actualitat que genera Mollerussa i la resta de la comarca. 

Televisió a la carta per internet

De moment, Mollerussa Televisió emet tots els seus continguts a través d’internet, tot i que els seus promotors no descarten més endavant poder emetre convencionalment a través d’una freqüència de TDT.

I és que, com els agrada explicar als socis d'aquesta televisió local, el més important era dotar la comarca del Pla d'Urgell d'un mitjà de comunicació propi que donés resposta a les necessitats dels seus habitants. Fet aquest primer pas, ara es vol consolidar la marca per poder fer un nou salt en un futur no massa llunyà.    

D'entrada, doncs, Mollerussa Televisió, penja al seu web dues o tres notícies diàries, tot i que la voluntat és poder fer un informatiu propi i alguns programes d'entreteniment més endavant.

De fet, un dels elements clau perquè això sigui així és el compromís de l’Ajuntament de Mollerussa d’obrir un espai municipal de creació televisiva. Fins que això no sigui possible, la televisió local de Mollerussa fa el seu dia a dia des d’un petit altell situat al bell mig de la capital del Pla d’Urgell.

Des d’allà també s’ultimen algunes propostes com la posada en marxa en els propers mesos d’una aplicació de mòbil per poder accedir des del telèfon a tots els continguts d’aquesta televisió de proximitat.

La finestra de La Xarxa de Comunicació Local

Mollerussa Televisió també participa activament de La Xarxa de Comunicació Local. Una finestra que els permet donar a conèixer a la resta de Catalunya l’actualitat del Pla d’Urgell. Una comarca bàsicament agrícola, però que també genera actualitat en altres àmbits com el cultural o l'esportiu.

segueix-nos «