Dijous 17

Octubre de 2019

La Xarxa

Donem la benvinguda al Nadal des de la fira de la Puríssima de Camprodon

El programa especial de dues hores de Televisió del Ripollès s’emetrà en directe aquest dijous a les 16h

03/12/2018 15:57h

La Xarxa

Tradicions, solidaritat, turisme i gastronomia seran els eixos conductors del programa especial que s’emetrà aquest dijous des de la Fira de la Puríssima de Camprodon. Des del nou espai 1 d’octubre, la periodista Laura Segur explicarà com evoluciona la campanya solidària de recollida de joguines i entrevistarà alguns dels protagonistes de la mostra, com Llorenç Vallès, expert caçationer que detallarà com trobar els tions de Nadal amagats als boscos del país. També hi passarà el grup Macedònia i la coral infantil Brins, que commemora el seu 30è aniversari i que interpretarà nadales del seu repertori. 

Els motors de la Vall

El Nadal al Ripollès és sinònim de neu. Per això, el director de Vallter 2000, Enric Serra, avançarà quines són les principals novetats de l’estació per a aquesta temporada. També s’abordarà la instal·lació d’una pista de gel a Llanars, la primera de la Vall de Camprodon. I és que l’esport tindrà un paper important al programa, que comptarà amb la participació del triatleta Jordi Gamito i amb un apassionat del món del motor, Alejandro Cuadrado, col·leccionista d’un dels vehicles més típics de la zona: els icònics totterreny Willy.

Un espai per a la cultura i la gastronomia

La Fira de la Puríssima també és un espai de presentació de novetats editorials. Jordi Surinyach parlarà del seu nou llibre ‘El vol del trencalòs: un tomb per la Vall de Camprodon’. I el bomber Siscu Carola, que ha passat la vida rescatant persones des del parc de Camprodon, recordarà la tragèdia del Balandrau, coincidint amb la publicació de ‘3 nits de torb i 1 Cap d’Any’.

Tampoc no hi faltaran els ingredients estrella de la gastronomia de la vall, com les trumfes i el poltre. La fira suposa una oportunitat per conèixer i gaudir de l’oferta local, ja que la meitat de productes provenen de la Vall.

Per on el podreu seguir

El programa especial des de la Fira de la Puríssima de Camprodon s’emetrà aquest dijous a les 16h per les televisions locals. Cliqueu aquí per consultar-les.

segueix-nos «