Dimecres 16

Octubre de 2019

ESPORTS

Duel vital entre Caldes Recam Làser B i HC Sentmenat per no deixar escapar el líder

Segueix el partit del grup 1 de Lliga Nacional Catalana d’hoquei patins aquest diumenge a les 16h per les televisions locals i XALA!

30/01/2019 18:18h

La Xarxa

El Caldes Recam Làser B està gairebé obligat a guanyar en aquesta desena jornada l’HC Sentmenat, si no vol veure com el líder del grup 1 de Nacional Catalana continua eixamplant diferències. En l’últim partit, l’equip montbuienc va caure contra el primer classificat, l’HC Piera (2-1). La formació sentmenatenca es troba en tercera posició a la taula. No va fallar i va derrotar el cuer, el Cerdanyola CH (2-0), que té un partit menys.

La diferència entre primer (HC Piera, amb 20 punts) i segon classificat s’ha eixamplat a 4 punts mentre que Caldes Recam Làser B (16 punts) i HC Sentmenat (15 punts) es troben a només a un. Els segueixen GEiEG (11 punts) i CE Noia Freixenet B (11 punts i un partit pendent), HC Sant Just (10 punts), CPH Olot (8 punts) i CH Cerdanyola (7 punts i un partit pendent).

On i quan el podeu veure

El partit es disputarà aquest diumenge a les 16h al Pavelló Municipal d’Esports Torre Roja, de Caldes de Montbui, i comptarà amb la narració de Jordi Martí Tort (Canal Blau) i els comentaris tècnics del porter del Recam Làser CH Caldes, Cesc Campor. El podreu seguir en directe en ‘streaming’ a la plataforma XALA! i a les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

També a XALA!

A banda del partit entre Caldes Recam Làser B i l’HC Sentmenat, també podreu seguir en directe aquest diumenge a les 16h en ‘streaming’ per XALA! aquests dos partits corresponents al grup 1 de Lliga Nacional Catalana: Cerdanyola CH-HC Piera i HC Sant Just-CPH Olot.

segueix-nos «