Dijous 17

Octubre de 2019

‘Efectes positius’ tanca temporada amb un especial sobre la felicitat

Els psicòlegs Jenny Moix i Rafael Santandreu comparteixen propostes per viure millor

01/07/2014 07:38h

El programa sobre benestar personal ‘Efectes positius’, en antena als canals locals, tanca la temporada aquest dimarts oferint als teleespectadors eines per ser més feliços. Serà a partir de la conversa entre els psicòlegs Jenny Moix i Rafael Santandreu, en què faran propostes per viure millor i ser més feliços.

Jenny Moix és la col·laboradora setmanal de la secció 'Afectes positius', en què capítol a capítol explica les claus per aprendre a gestionar les emocions i viure de manera flexible. És l'autora del llibre 'Felicidad flexible', amb més de 7.000 seguidors al facebook.

Rafael Santandreu acaba de publicar 'Les ulleres de la felicitat' i és l'autor més venut a Espanya de no ficció. Actualment, combina la psicoteràpia amb pacients, la participació en diferents mitjans de comunicació i la formació de metges i psicòlegs.

Una fundació que atén les necessitats afectives
‘Efectes positius’ també visitarà Get Your Dreams, una fundació sense ànim de lucre que té per objectiu fer realitat els somnis d’aquelles persones més necessitades a nivell afectiu i donar-los motius per viure amb alegria i adoptar una actitut positiva davant la vida. El programa coneixerà Andrés Rosás, el seu fundador i president, i l’Àlex, el protagonista de l’últim somni complert per la fundació.

Javier Iriondo, un testimoni de superació
El programa acabarà amb una entrevista a Javier Iriondo, autor de 'Donde tus sueños te lleven' (best-seller que ja va per la 12a edició) i que acaba de publicar 'Un lugar llamado destino'. El testimoni d' Iriondo és un altre exemple en positiu de com és possible canviar i superar els obstacles de la vida quan s'ha tocat fons.

segueix-nos «