Dimarts 17

Setembre de 2019

ESPORTS

El 100 anys Ploms Salle Reus ha de guanyar el potent Badalonès per no complicar-se la vida

Segueix el partit de Copa Catalunya masculina de bàsquet aquest dissabte a les 18h, en directe a la teva televisió local i XALA!

02/04/2019 18:22h

La Xarxa

El 100 anys Ploms Salle Reus rep aquest dissabte el Badalonès Fruits Secs Corbera, segon classificat al grup 2 de Copa Catalunya masculina. Els reusencs són desens classificats i una derrota els pot enfonsar a la taula. En canvi, els dimonis badalonins es troben a només una victòria del líder i s’entregaran al màxim per vèncer i atrapar-lo. En l’última jornada, l’equip del Baix Camp va caure a la pista del potent Maristes Ademar (68-66) mentre que el Badalonès va guanyar a casa el Bàsquetpia Sabadell (74-61).

Quan queden 4 jornades per al final de la temporada regular, CB Ripollet-Aíbaba Restaurant és líder (17-5) amb una victòria d’avantatge sobre Badalonès Fruits Secs Corbera (16-6) i dues respecte CB Alpicat (15-7). A mitja taula, empaten a victòries AESE, CB Castellar, Bàsquetpia Sabadell i 100 anys Ploms Salle Reus (10-12). A la cua, hi ha UE Sant Cugat Negre (9-13), Bàsquet Molins (8-14), Círcol Cotonifici Badalona (6-16) i CB Cantaires Tortosa (5-17).

On i quan el podreu seguir

El partit de ‘Bàsquet en joc’ es disputarà aquest dissabte a les 18h al Pavelló Joan Sirolla de Reus i comptarà amb la narració de Xavi Fernández (Canal Blau). El podreu seguir en ‘streaming’ per XALA! i les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

També a XALA!

A banda del partit entre 100 anys Ploms Salle Reus i Badalonès Fruits Secs Corbera, també podreu seguir en directe en ‘streaming’ per XALA! dos partits més aquest dissabte a les 18h de Copa Catalunya: Ekke CB Lleida-CN Terrassa (categoria femenina) i Sol Gironès Bisbal Bàsquet-CEB Girona (categoria masculina, grup 1).

segueix-nos «