Dimarts 17

Setembre de 2019

ESPORTS

El Badalonès-Fruits Secs Corbera vol aprofitar la bona ratxa per derrotar el Bàsquet Sitges

Segueix el partit de Copa Catalunya masculina de bàsquet aquest dissabte a les 18h, en directe per la teva televisió local i XALA!

12/02/2019 16:52h

La Xarxa

El Badalonès-Fruits Secs Corbera ja ha fet el més difícil, després de vèncer en l’última jornada l’actual líder del grup 2 de la Copa Catalunya masculina, el CB Ripollet-Aíbaba Restaurant (102-81). Aquest dissabte visitarà la difícil pista del Bàsquet Sitges, que va perdre el cap de setmana passat contra Maristes Ademar (75-68), i ha de sumar una victòria si vol atrapar els primers classificats.

El grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet continua encapçalat després de 15 jornades per CB Ripollet-Aíbaba Restaurant (13-2), seguit de Badalonès-Fruits Secs Corbera (12-3) i CB Alpicat (11-4). A la zona mitjana de la taula hi ha empatats a victòries CB Castellar i Bàsquet Sitges (7-8). Tanquen la classificació, CB Cantaires Tortosa (4-11), UE Sant Cugat Negre (4-11) i Bàsquet Molins (4-10 i un partit pendent de jugar).

On i quan el podreu seguir

El partit de ‘Bàsquet en joc’ es disputarà aquest dissabte a les 18h al Poliesportiu Pins Vens de Sitges i comptarà amb la narració de Xavi Fernández (Canal Blau). El podreu seguir en ‘streaming’ per XALA! i les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

També a XALA!

A banda del partit entre Bàsquet Sitges i Badalonès-Fruits Secs Corbera, també podreu seguir en directe en ‘streaming’ per XALA! dos partits més aquest dissabte a les 18h de Copa Catalunya masculina: CB Lliçà d’Amunt-Camping Bianya Roser (grup 1) i UE Sant Cugat Negre-Maristes Ademar (grup 2).

segueix-nos «