Divendres 19

Octubre de 2018

La Xarxa

Sensibilitzar la població de la importància de donar sang i teixits objectiu de la ca

'#DónaVida. Històries del Banc de Sang i Teixits' a les ràdios i TV locals

06/07/2016 13:17h

La Xarxa

La Xarxa Audiovisual Local i el Banc de Sang i Teixits han presentat un conveni que té com a objectiu sensibilitzar, a través d'històries vinculades a la donació de sang i teixits, la importància de la donació. El document també inclou la realització d'accions al territori. La presentació d'aquest projecte cooperatiu s'ha dut a terme, aquest dimecres, 6 de juliol, a les 12h, a La Xarxa, i ha estat a càrrec del director gerent del Banc de Sang i Teixits, Enric Argelagués, i del conseller delegat de La Xarxa, Francesc Pena.

Als parlaments Argelagués ha destacat "el paper constant que duu a terme el Banc de Sang i Teixits cada dia de l'any per poder donar cobertura a les necessitats de donacions existents i especialment en períodes com el de l'estiu en què baixa el percentatge de donacions"; per la seva part, Francesc Pena ha posat en relleu "el paper que juguen els mitjans de comunicació de proximitat en accions solidàries i de conscienciació com aquesta, que s'inclou dins l'objectiu de Responsabilitat Social Corporativa que té La Xarxa".

'#DónaVida. Històries del Banc de Sang i Teixits'

La col·laboració entre ambdues parts se centra en la producció, per part de La Xarxa, de càpsules informatives de 3 minuts de durada que expliquen les històries de donants, receptors, investigació i recerca, etc. El projecte aprofita la presència en el territori tant de La Xarxa, a través de les teles i ràdios locals que en formen part, com del Banc de Sang i Teixits i les múltiples accions que realitza al llarg de l'any.

La participació del territori, una eina fonamental de sensibilització

La producció dels continguts compta amb la col·laboració de 17 televisions locals (Canal Terrassa, VOTV, TV Girona, Canal Blau, Lleida TV, TAC12, ETV, TV Ripollès, Canal Terres de l'Ebre, El 9 TV, Penedès TV, Canal Reus TV, TV Badalona, Balaguer TV, TV Costa Brava, Banyoles TV i Olot TV). També hi participen 20 emissores de ràdio (FeM Girona, Ràdio Vilafant, La Veu de Sant Joan, EMUN FM, Ràdio Tàrrega, Mataró Ràdio, Ràdio Arenys, Ràdio Vic, Ràdio Sabadell, Cugat.cat, Ràdio Silenci, Altafulla Ràdio, Ràdio Montblanc, Ràdio La Selva, Amposta Ràdio, Olesa Ràdio, El Prat Ràdio, LANOVA Ràdio, Ràdio Sió i La Cala Ràdio).

segueix-nos «