Dimarts 17

Setembre de 2019

ESPORTS

El bàsquet 3X3 de Caldes de Malavella, aquest diumenge a les televisions locals i XALA!

Segueix en directe per XALA! i les televisions locals les finals femenines i masculines de categoria júnior i sènior, a les 14h

02/04/2019 15:17h

La Xarxa

El Circuit Català de bàsquet 3X3 torna aquest diumenge a Caldes de Malavella, en el marc de la segona edició del torneig que organitza la Federació Catalana de Basquetbol. Les inscripcions s’han exhaurit, després que s’han superat els 140 equips.

Les eliminatòries es disputaran en més pistes que mai, fins a 14 gràcies a una carpa exterior i la instal·lació de dues pistes 3X3 a la zona del pàrquing del Pavelló municipal de Caldes de Malavella.

Les finals femenines i masculines, de les categories júnior i sènior, es podran seguir en directe amb la narració de Francesc Andrés (Mataró Televisió) en ‘streaming’ per la plataforma XALA! i per les televisions locals. Consulteu aquí la llista completa.

El 3X3, camí de ser modalitat olímpica

Aquesta modalitat de bàsquet reduïda aplica el reglament FIBA, en la qual equips formats per 3 jugadors s’enfronten en mitja pista. Els partits tenen una durada de 10 minuts i integren l’esport en espais emblemàtics del municipi. És previst que el 3X3 s’inclogui com a esport olímpic en promoció el 2020 i es consolidi als Jocs d’estiu que es faran a París el 2024.

segueix-nos «