Dimarts 17

Setembre de 2019

ESPORTS

El Caldes Recam Làser B vol mantenir l’avantatge contra el CP Manlleu B per lluitar pel títol

Segueix el partit de repesca de Lliga Nacional Catalana d’hoquei patins aquest diumenge a les 16h per les televisions locals i XALA!

20/03/2019 13:50h

La Xarxa

Cap de setmana de tot o res per als equips que disputen la tornada de les eliminatòries de repesca de Lliga Nacional Catalana. Un dels que ho té tot a favor per classificar-se per al play-off pels quarts de final és el Caldes Recam Làser B, que rebrà el CP Manlleu B després d’haver-lo superat al partit d’anada (2-4).

La resta de partits de repesca que es disputaran aquest diumenge són GEiEG-CH Vila-seca, amb victòria de l’equip tarragoní a l’anada (4-2), i Cerdanyola CH-Capellades HC, amb avantatge mínim de l’equip vallesà (2-3). L’emoció serà màxima en el partit que disputaran CH Olot i Ripollet Serveis Immobiliaris, que van empatar el cap de setmana passat (2-2).

On i quan el podeu veure

El partit es disputarà aquest diumenge a les 16h al Pavelló de la Torre Roja i comptarà amb la narració de Jordi Martí Bosquet (Canal Blau). El podreu seguir en directe en ‘streaming’ a la plataforma XALA! i a les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

També a XALA!

A banda del partit entre Caldes Recam Làser B i CP Manlleu B, també podreu seguir en directe aquest diumenge a les 16h en ‘streaming’ per XALA! dos partits de tornada de la repesca: CH Olot-Ripollet Serveis Immobiliaris (2-2) i GEiEG-CH Vila-seca (2-4).

segueix-nos «