Dimecres 16

Octubre de 2019

La Xarxa

El CB Lliçà d’Amunt vol defensar el liderat en solitari a la pista del Recanvis Gaudí CB Mollet B

Segueix el partit de Copa Catalunya masculina de bàsquet aquest dissabte a les 18h, en directe per la teva televisió local i XALA!

16/01/2019 12:43h

La Xarxa

El CB Lliçà d’Amunt arriba a la tretzena jornada com a líder en solitari, després de derrotar Lluïsos de Gràcia (73-64). Visitarà la pista de Recanvis Gaudí CB Mollet B, que es troba en sisena posició al vèncer a casa del cuer Vedruna Gràcia (69-83).

La classificació està encapçalada per CB Lliçà d’Amunt (11-1), seguit de Lluïsos de Gràcia (10-2) i CEB Girona (9-3). A la zona baixa hi ha empatats a victòries CB Granollers i Outletmoto.com CB Grup Barna (4-8), UE Horta (2-10) i tanca Vedruna Gràcia, que segueix sense guanyar cap partit (0-12).

On i quan el podreu seguir

El partit de ‘Bàsquet en joc’ es disputarà aquest dissabte a les 18h al Pavelló Municipal de Plana Lledó. El podreu seguir en ‘streaming’ per XALA! i les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

També a XALA!

A banda del partit entre el CB Lliçà d’Amunt i el Recanvis Gaudí CB Mollet B, també podreu seguir en directe dissabte a les 18h per la plataforma XALA! aquests dos enfrontaments del grup 1 de Copa Catalunya masculina: Sol Gironès Bisbal Bàsquet-Outletmoto.com CB Grup Barna i CB Granollers-CB Artés.

segueix-nos «