Dimecres 16

Octubre de 2019

ESPORTS

El CE Noia Freixenet B i GEiEG s’ho juguen tot en l’última jornada de la segona fase

Segueix el partit del grup 1 de Lliga Nacional Catalana d’hoquei patins aquest diumenge a les 16h per les televisions locals i XALA!

06/03/2019 16:32h

La Xarxa

El CE Noia Freixenet B i el GEiEG han de guanyar aquest diumenge per aconseguir la quarta posició del grup 1 de Nacional Catalana i accedir directament als play-offs. L’equip penedesenc en té prou amb la victòria per esquivar la temuda repesca. En canvi, els gironins han de vèncer i esperar una ensopegada del Caldes B, que juga a la mateixa hora a la pista del líder, l’HC Sentmenat.

A falta d’una jornada per acabar la segona fase, més de la meitat dels equips ja saben què s’hauran de jugar a la següent ronda de la competició. Tot i això, la majoria sí que es disputaran la posició final del grup. Les quatre primeres posicions les ocupen l’HC Sentmenat (25 punts), l’HC Piera (24 punts), l’HC Sant Just (19 punts) i CE Noia Freixenet B (18 punts). Els llocs de repesca són per a Caldes Recam Làser (17 punts), GEiEG (15 punts), CPH Olot (15 punts) i Cerdanyola CH (12 punts).

On i quan el podeu veure

El partit es disputarà aquest diumenge a les 16h al Pavelló Olímpic de l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní de Noia i comptarà amb la narració de Jordi Martí Tort (Canal Blau). El podreu seguir en directe en ‘streaming’ a la plataforma XALA! i a les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

També a XALA!

A banda del partit entre CE Noia Freixenet B i GEiEG, també podreu seguir en directe aquest diumenge a les 16h en ‘streaming’ per XALA! aquests dos partits del grup 1 de Lliga Nacional Catalana de categoria masculina: HC Sentmenat-Caldes Recam Làser B i CH Olot-HC Sant Just.

segueix-nos «