Dimarts 21

Maig de 2019

La Xarxa

El cicle ‘Jajajazz’ torna amb les actuacions més esperades de la temporada

Dissabte, a les 22.30h a la teva televisió local el primer concert amb Gemma Abrié

19/11/2018 10:27h

La Xarxa

Els amants del jazz ja poden tornar a gaudir d'aquest gènere musical, originari dels Estats Units, a finals del segle XIX. Produït per La Xarxa de Comunicació Local, en aquesta nova etapa comptarem amb la presència de Gemma Abrié, Manu Sabaté, Joan Vidal, Trio Barril, Magalí Sare, Quartiana i Guillem Arnedo, entre d'altres.

La inauguració de la tercera edició del cicle de 'Jajajazz' anirà a càrrec de la cantant Gemma Abrié. Barcelonina de naixement, l’arribada casual d’un contrabaix a la vida de Gemma Abrié va marcar la seva trajectòria artística fa gairebé 10 anys.

La cantant ha participat en diversos projectes com el trio femení WoM amb Clara Luna i Laia Fortià o el duo de contrabaixos amb Miquel Àngel Cordero. Després de 5 anys en aquests projectes i d’altres col·laboracions, Abrié s'estrena en el cicle 'Jajajazz' amb un concert en format solo en el qual pretén mostrar la vessant més honesta i senzilla de si mateixa, amb la veu i l’emoció com a elements vertebradors de l’expressió musical.

A on es podrà veure el cicle 'Jajajazz'

El programa es podrà veure per 'streaming' a laxarxa.cat. Per saber quines televisons emetran el concert cliqueu aquí.

segueix-nos «