Dijous 17

Octubre de 2019

ESPORTS

El Club Patinatge Artístic Girona es veu les cares amb l’Olot al Campionat de Catalunya de Xous

Gaudeix del Campionat que se celebrarà aquest cap de setmana, en directe en ‘streaming’ per XALA! i les televisions locals

08/02/2019 13:56h

La Xarxa

El Pavelló Olímpic de Reus organitza per segon any consecutiu el Campionat de Catalunya de Xous. Serà aquest cap de setmana, quan els millors clubs del país es tornaran a veure les cares en les modalitats de Grup Xou Grans, Grup Xou Petits, Quartets i Grups Xou Júnior.

Dissabte a les 17h serà el torn dels Quartets, que donarà el tret de sortida al campionat de patinatge. A les 18h serà el torn dels Xous Grans, on estaran representats el Club Patí Olot i el Club Patinatge Artístic Girona, els màxims exponents mundials d’aquesta especialitat. Podreu seguir els Xous Grans per les televisions locals adherides a La Xarxa de Comunicació Local i en ‘streaming’ per la plataforma XALA!, que també oferirà en exclusiva els quartets.

L’endemà, diumenge a les 16h, serà el torn dels Xous Petits, que es podrà veure per les televisions locals i XALA! I a les 19h, els Júnior que es podran veure només a través de la plataforma.

Cliqueu aquí per veure la llista completa de televisions on podreu seguir el Campionat de Catalunya de Xous.

segueix-nos «