Dimecres 16

Octubre de 2019

ESPORTS

El CN Reus Ploms ha de guanyar un Capellades HC ja classificat per a la repesca

Segueix el partit del grup 2 de Lliga Nacional Catalana d’hoquei patins aquest diumenge a les 16h per les televisions locals i XALA!

20/02/2019 17:50h

La Xarxa

Només queden tres jornades per acabar la segona fase de la Nacional Catalana d’hoquei patins i només el Capellades HC s’ha classificat per a les eliminatòries de repesca al grup 2. Diumenge visitarà la pista del CN Reus Ploms, que és antepenúltim i necessita la victòria per sortir del pou de la classificació. L’equip del Baix Camp va perdre l’últim partit a la pista del CP Manlleu (4-2). Els de l’Anoia són líders després de vèncer els penúltims, Ripollet Serveis Immobiliaris (6-3).

El grup 2 està liderat pel Capellades HC (25 punts), seguit del CP Manlleu (22 punts) i el CH Vila-seca (21 punts). A continuació, hi trobem el SHUM Frit Ravich (14 punts), el CH Juneda-Lleida (13 punts), el CN Reus Ploms (12 punts), el Ripollet Serveis Immobiliaris (11 punts) i tanca el CP Folgueroles (8 punts). Així doncs, una victòria en terres reusenques ajudaria els groc-i-negres a deixar enrera el seu immediat perseguir, el CP Manlleu.

On i quan el podeu veure

El partit es disputarà aquest diumenge a les 16h al Pavelló Joan Sirolla de Reus i comptarà amb la narració de Jordi Martí Tort (Canal Blau). El podreu seguir en directe en ‘streaming’ a la plataforma XALA! i a les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

També a XALA!

A banda del partit entre CN Reus Ploms i Capellades HC, també podreu seguir en directe aquest diumenge a les 16h en ‘streaming’ per XALA! aquests dos partits de Lliga Nacional Catalana: HC Sentmenat-HC Sant Just (grup 1, categoria masculina) i HC Sferic Terrassa-CH Mataró (grup 2, categoria femenina).

segueix-nos «