Dijous 17

Octubre de 2019

La Xarxa

Mèdia

El Col·legi de periodistes de Catalunya presenta la guia de la comunicació de Tarragona

L’eina és una guia per a periodistes i entitats que contacten amb els mitjans

16/07/2014 10:02h

La demarcació de Tarragona del Col·legi de periodistes de Catalunya ha presentat la 'Guia de la comunicació de Tarragona i les Terres de l’Ebre'. Dividida en diversos apartats, la guia està concebuda com una eina de treball tant per a periodistes com per a les persones, entitats o institucions que mantenen contacte habitual amb els mitjans de la demarcació.

La guia, de consulta àgil, està dividida en diversos apartats. En primer lloc apareix la relació de mitjans, segons el seu suport. Així, es poden trobar les capçaleres de premsa escrita, els digitals, les publicacions comarcals i els mitjans àudiovisuals.

El recull incorpora també administracions, centres universitaris, agents socials socials i econòmics i les principals entitats, a banda d’una relació d’empreses de comunicació i periodistes 'freelance'.

Presentada aquesta setmana davant una trentena de professionals, la guia es pot aconseguir ja a la seu de la demarcació del Col·legi, a Tarragona. També es pot descarregar en format pdf al seu web.

segueix-nos «