Dijous 17

Octubre de 2019

El concurs lingüístic 'Pica Lletres' estrena aplicació per a mòbils

L'usuari pot jugar a lletrejar paraules i a resoldre jocs lingüístics

22/05/2014 16:59h

'Pica Lletres', el concurs lingüístic en antena a ràdios i televisions locals d'arreu del país, s’estrena a l’univers tecnològic amb una aplicació carregada de continguts per aprendre i jugar amb la llengua catalana. L’aplicació, totalment gratuïta, permet a l’usuari enfrontar-se a cinc nivells de dificultat ascendent en els quals haurà de teclejar, lletra a lletra, les paraules que anirà proposant la veu en off. També compta amb altres entreteniments lingüístics. 

Alguns d'aquests jocs són 'El barbarisme intrús', 'Còctel de lletres', 'L’errada oculta', 'Pescaparaules', 'La definició amagada' i 'Sopa de mots'. Quan el jugador acaba la partida té l’opció de publicar la puntuació feta a diferents xarxes socials, com Twitter i Facebook. A més, segons la puntuació obtinguda, podrà entrar al Pica Rànquing que recull les millors puntuacions.

Disponible a l’App Store i a Google Play per a dispositius Apple i Android
L’aplicació ja pot descarregar-se des de qualsevol telèfon intel·ligent o tauleta des de l’App Store i des de Google Play.

'Pica Lletres' és un projecte de La Xarxa produït per Produccions Audiovisuals Antàrtida. Aquesta temporada el programa ha ampliat la difusió i es pot veure per 17 canals locals. A més, aquest curs, per primera vegada s’ha estrenat la versió radiofònica, amb 12 emissores municipals participants.

segueix-nos «