Dimarts 26

Març de 2019

La Xarxa

Mèdia

El concurs ‘Súper Enxaneta’ arriba a les televisions locals

Una iniciativa perque els infants s'ho passin bé en contacte amb el món casteller

21/06/2018 15:41h

El valor, la força, el seny, l’equilibri i el treball en equip. Aquests valors intrínsecs al món casteller inspiren el concurs televisiu ‘Súper Enxaneta’, una iniciativa adreçada a infants d’entre 6 i 10 anys amb l’objectiu que s'ho passin bé en contacte amb el món casteller. Els participants hauran de demostrar el seu enginy i les seves habilitats per superar les diferents proves proposades, set a la fase inicial i tres a la final. 

Agrupats en equips de quatre, els nens i nenes aspirants a Súper Enxaneta s’enfrontaran amb esforç i entusiasme a reptes com penjar-se d’un tub, passar un mur, recórrer colgats del sostre un túnel amb la força dels braços, aixecar pilars en una paret d’escalada i trepar per una tela bellugadissa, entre d’altres. Entre prova i prova, els organitzadors ens explicaran l’objectiu de cada repte i els participants ens compartiran les seves sensacions.

El concurs 'Súper Enxaneta' és una producció de La Xarxa que es podrà veure durant aquesta setmana a les televisions locals. La iniciativa té el suport dels Castellers de Vilafranca i de La Bauma Escola d’Escalada, també de la capital de l’Alt Penedès.

segueix-nos «