Dimecres 16

Octubre de 2019

ESPORTS

El CP Manlleu B ha de vèncer diumenge per arribar a la repesca al més ben situat possible

Segueix el partit del grup 2 de Lliga Nacional Catalana d’hoquei patins aquest diumenge a les 16h per les televisions locals i XALA!

13/02/2019 17:34h

La Xarxa

El CB Manlleu B ha de vèncer aquest diumenge per seguir aspirant a jugar el play-off d’ascens. L’equip osonenc és segon classificat al grup 2 de Lliga Nacional Catalana i en l’últim partit va guanyar el CH Juneda-Lleida (5-4). El rival a batre serà el CN Reus Ploms, que visita Manlleu també amb necessitat de puntuar per sortir de la zona del descens. Els del Baix Camp arriben a Manlleu amb optimisme després de vèncer el SHUM Frit Ravich (0-3).

El líder del grup 2 és el Capellades HC (22 punts), seguit del CP Manlleu (19 punts), CH Vila-seca (18 punts), SHUM Frit Ravich (13 punts), CH Juneda-Lleida i CN Reus Ploms (12 punts), Ripollet Serveis Immobiliaris (11 punts) i tanca el CP Folgueroles (8 punts).

On i quan el podeu veure

El partit es disputarà aquest diumenge a les 16h al Pavelló Municipal de Manlleu. El podreu seguir en directe en ‘streaming’ a la plataforma XALA! i a les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

També a XALA!

A banda del partit entre CP Manlleu B i CN Reus Ploms, també podreu seguir en directe aquest diumenge a les 16h en ‘streaming’ per XALA! aquests dos partits corresponents al grup 2 de Lliga Nacional Catalana: Capellades HC-Ripollet Serveis Immobiliaris i CH Vila-seca-CP Folgueroles.

segueix-nos «