Dijous 24

Octubre de 2019

La Xarxa

El dia d'Any Nou 'Falstaff' de Verdi al programa 'Operacat'

Dimarts, 1 de gener, a les 22.40h , a la teva televisió local

21/12/2018 12:12h

La Xarxa

Amb Falstaff Verdi arriba a un estil clar, gairebé mozartià, en què cada frase, cada melodia, cada so brilla i il·lumina. Una comèdia lírica en tres actes, ambientada a Windsor, durant el regnat d’Enric IV d’Anglaterra. El fil conductor de l'obra són els embolics de l’ancià i corpulent senyor Falstaff i el seu afany per seduir dones casades. 

Una comèdia divertida però de regust amarg que, sens dubte, va acabar sent una gran obra mestre del gènere. Estrenada al Teatre de la Scala de Milà el 9 febrer de 1894, quan el mestre tenia ja 79 anys, l’òpera va iniciar un recital d'èxits i múltiples versions que han fet que aquesta sigui una de les peces operístiques més representades arreu del món. Una producció d’Amics de l’Òpera de Sabadell pel cicle Òpera a Catalunya, que tornarà a comptar amb l’Orquestra Simfònica del Vallès. Novament, un repte en majúscules.

On i quan es podrà vure 'Falstaff'?

Aquesta comèdia lírica de Verdi és una producció de VOTV amb la col·laboració de La Xarxa de Comunicació Local. Es podrà veure per 'streaming' a laxarxa.cat. Per saber quines televisions l'emetran clica aquí

segueix-nos «