Dijous 24

Octubre de 2019

La Xarxa

El disc 'Cançons d'amor i dimonis' de Magalí Sare al cicle 'Jajajazz'

Dissabte a les 22.30h a la teva televisió local

24/12/2018 10:17h

La Xarxa

Soprano del Quartet Mèlt, la cantant, flautista i percussionista, Magalí Sare, es va endinsar l'any passat a produir el seu primer disc 'Cançons d'amor i dimonis'. Un treball en què presenta un seguit de temes propis compostos durant els últims cinc anys de la seva vida. Nascut del seu bagatge tan eclèctic, aquest disc capgira els colors i les textures dels estils musicals del jazz i la música clàssica, però sempre amb la senzillesa del pop en les melodies i els acompanyaments de piano.

Tot i que li encanta explicar històries i ficar-se a la pell de personatges imaginats, moltes de les cançons segueixen el fil de les seves experiències personals. Un gran nombre d’aquests temes musicals li van servir de teràpia per superar una crisi existencial arran d’una relació tòxica amb una persona estimada. D’una manera molt transparent i també metafòrica, Sare ens explica totes aquestes vivències i ho fa tant en anglès com en català.

Nascuda a Barcelona l'any 1991 Magalí Sare ha estat tota la vida vinculada a la música. Ha format part del món del cant coral, avui és la soprano del Quartet Mèlt, amb el qual ha realitzat gires per tot Catalunya, Suècia, Itàlia i Anglaterra. Després d'estar molt de temps amb un peu dins el món de la música clàssica i l'altre dins el de la música moderna i popular, als 21 anys, la Magalí comença a compondre i això li fa fer un salt definitiu cap al jazz.

A on es podrà veure el concert Quartiana del cicle 'Jajajazz'

El concert és una producció de La Xarxa de Comunicació Local. Es podrà veure a les televisions locals i per 'streaming' a laxarxa.cat. Per saber quines teles emetran el concert cliqueu aquí.

segueix-nos «