Dilluns 23

Setembre de 2019

La Xarxa

El cicle 'Jajajazz' tanca la temporada amb el concert Quartiana

Dissabte, a les 22.30h, a la teva televisió local

17/12/2018 10:40h

La Xarxa

Quartiana és un quartet format per quatre músics -Martí Serra, Xavi Lozano, Guillem Aguilar i Aleix Tobias- que fa més de vint anys que comparteixen plegats diferents projectes, com Toc Mut, Xampola o l'orquestra de percussió ibèrica Coetus. A partir de composicions originals aquest grup ofereix un jazz diferent en el qual introdueixen sonoritats procedents de les músiques d'arrel tradicional, de la Península, del Mediterrani o del Brasil.

El saxofonista Martí Serra és un dels músics més importants de la seva generació. A banda d'una gloriosa carrera en solitari en l'àmbit del jazz -i també de la cançó i el pop-, Serra forma part actualment del grup Giulia Valle Ensemble. Per la seva banda, Aleix Tobias a la bateria és considerat un dels percussionistes més coneguts i forma juntament amb Guillem Aguilar la base rítmica per excel·lència en la World Music d'aquest país. Finalment, Xavi Lozano, aeròfon i capaç de fer música bufant els tubs més insòlits com el manillar d'una bicicleta, el d'una regadora o el maó d'una tanca d'obra.

A on es podrà veure el concert Quartiana del cicle 'Jajajazz'

El concert és una producció de Televisió Badalona amb la col·laboració de La Xarxa de Comunicació Local. Es podrà veure per 'streaming' a laxarxa.cat. Per saber quines televisions emetran el concert cliqueu aquí.

segueix-nos «