Dijous 17

Octubre de 2019

El MAC 2014 oferirà noves claus per a l’explotació de continguts audiovisuals

El certamen impartirà microtallers especialitzats per a professionals del sector

08/05/2014 14:52h

L’explotació de continguts serà l’eix principal del Mercat Audiovisual de Catalunya, que se celebrarà el 4 de juny a Granollers, al Vallès Oriental. Aquesta temàtica esquitxarà la major part de ponències, concebudes per mostrar als professionals del sector tendències i estratègies per difondre i comercialitzar continguts en línia, amb cada cop més demanda entre els usuaris. En paral·lel, a les conferències el certamen oferirà com a novetat tallers formatius especialitzats de curta durada. 

Finalment, la Fira MAC acollirà les empreses del sector que de manera física o virtual hi vulguin ser, i on podran mostrar els seus serveis amb projeccions o demostracions en directe. 

A diferència d’altres anys, el MAC concentrarà l’activitat en un únic dia per facilitar l’assistència de públic. La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar al web www.audiovisualmac.com.

Continguts d'interès per a ràdios i televisions locals
EL MAC ha programat diferents sessions especialment adreçades als operadors locals. Entre les temàtiques que s'hi abordaran hi ha la situació actual dels mitjans audiovisuals locals, la programació i explotació de continguts a la carta i les noves estratègies per publicitar els nous formats. 

També s'impartiran diverses sessions de formació als responsables de les televisions i ràdios locals que formen part de La Xarxa. 

El MAC és un certamen organitzat per l'Ajuntament de Granollers i La Xarxa Audiovisual Local amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

segueix-nos «