Dimarts 26

Març de 2019

La Xarxa

Mèdia

El magazín 'Horari d'estiu' et convida a passar les vacances en un poble idíl·lic!

A partir del dilluns 2 de juliol, cada tarda a les televisions locals i alacarta.cat

25/06/2018 15:06h

Alguns dels records més tendres i emotius de la infantesa són de les vacances al poble, un lloc on es parava el temps i la vida passava entre festes majors, remullades, excursions amb bici i llargues migdiades. Els temps han canviat, però els estius al poble tenen encara aquell regust de llibertat i felicitat. En el magazín televisiu ‘Horari d’estiu’ volem rescatar les millors sensacions de les vacances en un poble amb tant d’encant com de caliu, on sempre passen coses.

Un racó de món imaginari que del 2 de juliol al 31 d’agost obrirà les portes cada tarda (18h a 20h) a l’entreteniment en directe. Només hauràs de sintonitzar la teva televisió local per veure què es cou a la nostra plaça: converses a la fresca sobre temes ben diversos amb personatges rellevants en algun àmbit; música d’ara i sempre; arts escèniques; cuina fàcil i ràpida; pinzellades de ciència; seccions regades d’humor… Cada dia, a més, ens atansarem al mirador del poble, amb unes vistes fantàstiques a tot Catalunya. I és que en connexió amb les televisions locals viatjarem de punta a punta del territori per viure en primera línia les festes i tradicions més destacades del calendari i els principals festivals culturals. Si busques passar-t’ho bé, tria ‘Horari d’estiu’!

Aquest magazín és una aposta de La Xarxa per oferir als canals de proximitat un contingut de qualitat diari i en directe durant l’època estival. És un projecte que, a més, aquests mitjans se senten seu ja que hi col·laboren periòdicament, obrint la finestra a les seves localitats en les diferents connexions i reportatges. És justament la seva participació la que ens ajudarà a construir un relat nacional amb mirades i accents molt diversos.

Un equip provinent dels mitjans locals

Marta Pérez Verge, de Ràdio Arenys, serà qui presentarà ‘Horari d’estiu’. L’acompanyaran en aquesta nova aventura televisiva quatre periodistes també provinents de canals de proximitat: Rut Camí (Lleida TV), Sergi Lladó (Canal Taronja) i Jordi Murtró (TAC 12) i Arnald Prat (EL9TV). A ‘Horari d’estiu’ tots ells trobaran una oportunitat per treballar en un producte audiovisual d’àmbit nacional, en aquest cas centrat en l’entreniment. Una experiència que ja han forjat en els darrers quatre anys en altres magazins, com ‘Ben trobats’, ‘1món.cat’, ‘País Km 0’ i ‘Connecti.cat’. Capitanejant tot l’equip hi haurà el periodista David de Dios, mentre que Oriol Carreras (Canal Terrassa) en serà el sotsdirector.

Si vols ampliar informació sobre el programa, clica AQUÍ

segueix-nos «