Dijous 17

Octubre de 2019

La Xarxa

Mèdia

El Mercat romà de Guissona, aquest divendres a 'País km 0'

En directe de 18h a 20h per una quarantena de mitjans locals

18/07/2014 11:16h

El magazín d'estiu 'País km 0' s'avança aquest divendres a la celebració del Mercat Romà d'Iesso i s'emetrà en directe des de Guissona per explicar com es transforma el municipi coincidint amb aquesta cita festiva. El programa, en antena tot l’estiu a més de 40 televisions i ràdios locals s’emet cada dia en directe de 18h a 20h.

Un municipi per descobrir

La presentadora Marina Romero, acompanyada en aquesta ocasió per la periodista de Lleida TV Mariví Chacón, conversarà amb l'alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, i amb els coordinadors del mercat, Claustre Oliveres i David Castellana.

Pel set del programa passarà també el director de l'Escola de música, Ricard Grau, i un equip de reporters s'endinsarà en els carrers de la localitat per conèixer els seus veïns, que explicaran als teleespectadors de tot Catalunya el fenomen en què s'ha convertit una de les viles amb menys atur del país i que ha fet de la multiculturalitat un tret distintiu.

Una mirada a tot el país

L'espai, en antena cada dia a les televisions i ràdios locals, es completa amb connexions en directe i reportatges des de diferents punts de Catalunya per copsar l'actualitat més festiva i les històries més sorprenents del territori.

segueix-nos «