Dilluns 23

Setembre de 2019

El millor de cada veu, cada emissora i cada programa ens ho explica Albert Malla a 'Una vida de ràdio'

Cada setmana a la teva ràdio local

29/01/2019 10:04h

La Xarxa

Albert Malla, un dels locutors més coneguts de casa nostra, és l'encarregat de repassar els moments més emblemàtics de la ràdio des de 1983. Després d'un treball de recopilació, edició i narració el 15 de febrer de 2017 va néixer 'Una vida de ràdio', un programa per als nostàlgics d'aquest mitjà de comunicació que s'emet des de Ràdio Sant Gregori . Albert Malla comparteix cada setmana amb els oients les seves experiències, els seus records, les curiositats i els sons que ha viscut durant la seva trajectòria a la ràdio.

Albert Malla és és locutor de ràdio i publicitat, actor de doblatge i discjòquei. Ha fet programes de tota classe, magazins, concursos, informatius, debats, però sempre s'ha especialitzat en els musicals de pop-rock. El seu programa musical 'revival' 'Cocodril Club' porta més de 25 anys en antena i ha aconseguit en aquest temps més d'un milió d'oients. La seva veu també s'ha pogut escoltar a molts documentals tant en català com en castellà. Malla va ser distingit el 2012 amb la Menció d’honor de Ràdio Associació de Catalunya (RAC) per la seva trajectòria.

On es pot escoltar 'Una vida de ràdio'

El programa és una producció de Ràdio Sant Gregori i compta amb la col·laboració de La Xarxa de Comunicació Local. Per saber quines ràdios l'emeten cliqueu aquí.

segueix-nos «