Diumenge 26

Maig de 2019

La Xarxa

Mèdia

El multitudinari concert infantil de la Cantània arriba a la televisió

Diumenge a les 18h als canals locals i Movistar+

11/06/2018 08:02h

El final de curs a les escoles és intens i trepidant pel volum d'activitats. Una de les més esperades és la Cantània, un projecte de música coral que aplega des de fa 29 anys milers d'alumnes de Primària de tot Catalunya i que en les darreres setmanes està culminant amb concerts arreu del territori. Aquest diumenge, a les 18h, La Xarxa n'oferirà un a través de les televisions locals, el canal 159 de Movistar+ i laxarxa.cat. Per qualsevol d'aquests suports podràs veure una de les actuacions que ha acollit recentment l'Auditori de Barcelona, principal impulsor de la Cantània, amb la participació de centenars de nenes i nenes. 

Aquest any la cantata porta per títol 'Partícules' i l’han escrit el dramaturg Sergi Belbel i el compositor Lluís Vidal. Una obra de gran format, plena de llum i color, amb què assistim a l'origen i l'evolució de l'univers i que els escolars han treballat al llarg de tot el curs. Amb una acurada posada en escena que inclou originals vestuaris, l'objectiu d'aquest concert final és que els infants s'enduguin una vivència musical inobidable. 

Les televisions de proximitat que emetran la Cantània són Canal 10 Empordà, Canal Taronja Central, EL9TV, ETV, Mataró Televisió, Olot Televisió, RTVCardedeu, Televisió de Badalona, TV Ripollès i VOTV

 

segueix-nos «