Dijous 17

Gener de 2019

La Xarxa

Mèdia

El músic lleidatà Enric Granados, protagonista d''1món.cat'

Dissabte, de 16h a 18h a la teva tele local i al canal 159 de Movistar+

14/12/2017 12:22h

Aquest dissabte '1món.cat' ressegueix la figura del pianista i compositor nascut a Lleida Enric Granados, a qui la capital del Segrià li ha dedicat els últims mesos una sèrie d'activitats englobades dins l'Any Granados. Mariví Chacón i Laura Alcalde ens aproparan la música d'aquest gran compositor des de l'Auditori Enric Granados de Lleida i visitarem el Mercat de Nadal que hi ha als carrers dels voltants. Sintonitza la teva tele local o el canal 159 de Movistar+  a partir de les 16h i acompanya'ns en aquest viatge musical.

De la figura del músic Enric Granados i de les activitats que s'han fet al llarg d'aquest any en parlarem amb Puri Terrado, directora de l’Auditori Enric Granados i Pep Gorgori, coordinador de l’Any Granados. Veurem un assaig de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell que actua al vespre a l'Auditori i escoltarem en directe algunes peces de Granados interpretades pel jove alumne del Conservatori Municipal de Música de Lleida, Sergi Cazcarro

Durant el progama conversarem també amb el senyor Postu, dinamitzador solidari i impulsor de Postureig de Lleida.

A més connectarem en directe amb Mollerussa per veure els assajos de la 52a edició del Concurs Nacional de Vestits de Paper, amb Mollerussa TV i anirem també a Vilafranca del Penedès amb Penedès TV per parlar de la Fira del Gall.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb Lleida TV. Cada capítol el presenta Laura Alcalde i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal 159 de Movistar+. Per xarxes socials, el podeu seguir a Twitter i Facebook amb el perfil @1mon.cat.

segueix-nos «