Dilluns 15

Juliol de 2019

La Xarxa

Mèdia

El 'País km 0' més mariner, aquest dimecres des de la Ràpita

El programa es pot seguir en directe per una quarantena de mitjans locals

23/07/2014 08:00h

L'equip de 'País km 0' continua la seva ruta per la demarcació de Tarragona. Avui, el magazín d'estiu de les televisions i ràdios locals s'emet en directe des de Sant Carles de la Ràpita, on els habitants d'aquesta part del delta de l'Ebre descobriran a la resta del país la riquesa d'un dels seus béns més preuats, la mar.

Per fer-ho, la presentadora Marina Romero conversarà amb l'alcalde del municipi, Joan Martín Masdeu. Acompanyada en aquesta ocasió per la periodista de Canal Terres de l'Ebre, Clara Tena, tindrà també com a convidada la directora de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) de la Ràpita, la doctora Dolors Furones.

Escala de creuers

Només uns dies després que el creuer 'Star Flyer' amarrés per primera vegada al port rapitenc, situant la localitat en el mapa de les destinacions turístiques més exclusives, el programa abordarà les possibilitats que s'obren amb aquest tipus d'escales. Però ho farà al costat de qui dia a dia treballa en les aigües del port, allunyat del glamour del turisme de luxe, el pràctic de la instal·lació, Florenci Macías. 

De la mar al plat

La gastronomia del Delta estarà també molt present al llarg de les dues hores d'emissió en directe. Així, un equip de reporters visitarà una musclera, es mostraran les peculiaritats de la cuina amb ortigues de mar i també es descobriran les interioritats de les Salines de la Trinitat.

El programa, amatent sempre a les manifestacions culturals pròpies de cada municipi que visita, comptarà en aquest cas amb la companyia de l'escriptor rapitenc Martí Reverté, amb qui conversarà sobre la seva obra i la seva passió: la mar.

'País km 0' es pot seguir cada dia per ràdio i televisió de 18h a 20h.

segueix-nos «