Dimecres 12

Desembre de 2018

La Xarxa

Mèdia

El pessebre vivent més antic a Catalunya a '1món.cat'

Diumenge, de 16h a 18h a la teva tele local i al canal 159 de Movistar+

15/12/2017 09:00h

Aquest diumenge a '1món.cat' viurem els preparatius del Pessebre Vivent de Castell d'Aro, que és el més antic de Catalunya. Parlarem de com es mobilitza tot el poble per dur-lo a terme i veurem algunes de les principals escenes acompanyats de Josep Genís, president de l'Associació del Pessebre Vivent de Castell d'Aro. Visitarem també l'exposició de pessebres de Castell d’Aro al Castell de Benedormiens i tindrem l'actuació en directe de la Coral de la Vall d’Aro. Laura Alcalde i Enric Niell viuran les hores prèvies a l'estrena d'aquest pessebre vivent a partir de les 16h a la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+.

Durant el programa ens acompanyaran dos músics del territori, la cantant empordanenca Cèlia Pallí i el gironí David Busquets, que ens parlaran dels seus últims treballs i actuaran en directe. Coneixerem com es prepara la Quina Freak de Platja d'Aro i l'entorn natural que envolta Castell d'Aro el descobrirem amb Jaume Ramon, president del Grup de Natura Sterna. També aprendrem a preparar llaminadures saludables amb la nutricionista Olga Brunner.

A més a més coneixerem el pessebre més gran de sobretaula, que està a Parets del Vallès, amb un reportatge de Vallès Visió i connectarem en directe amb la Fira Avícola de la Raça Prat que es fa al Prat de Llobregat, amb ETV. També anirem a Girona per descobrir el que planteja el Vibra- Festa de la llum i allà parlarem amb una de les 'foodtrucks' de llaminadures que hi participen, amb TV Girona.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb TV Costa Brava. Cada capítol el presenta Laura Alcalde i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal 159 de Movistar+. Per xarxes socials, el podeu seguir a Twitter i Facebook amb el perfil @1mon.cat.

segueix-nos «